top of page

Groot aanbod - Snelle service

Het speelautomatenaanbod is groot, voor elke horecagelegenheid is een geschikte kansspelautomaat. Trend Amusement weet welke speelautomaat het best past bij uw horecagelegenheid en denkt voortdurend met u mee. Eventuele storingen worden snel verholpen door onze eigen storingsdienst. Indien nodig plaatsen we direct een vervangende speelautomaat.

 

Heeft een interesse in de speelautomaten en/of diensten van Trend Amusement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op d.m.v het contactformulier op deze website of bel 071-5133011.

Barista Making Coffee
Image by DEAR
Altijd de nieuwste speelautomaten

Trend Amusement exploiteert alleen speelautomaten van topkwaliteit en heeft voor elke horecagelegenheid een geschikte kansspelautomaat. Neem vrijblijvend contact op d.m.v het contactformulier op deze website. 

Bemiddeling en Vergunningen

Voor bemiddeling en hulp bij het aanvragen van de juiste (horeca)vergunningen bent u bij Trend Amusement aan het juiste adres. Wij zijn altijd op de hoogte van het actuele horeca-aanbod (huur of koop) en bemiddelen desgewenst tussen u en de verkoper/verhuurder en/of brouwerij. Met onze jarenlange ervaring en contacten kunnen we veel voor u betekenen.

bottom of page